lørdag den 8. januar 2011

Ipod etui med personligt billede

En af mine kolleger ville gerne give sin mand et etui til Ipod'en, som han kunne have på under løbe- og gåture. Så det skulle kunne spændes rundt om overarmen.

Hun havde set den pung jeg lavede, hvor jeg printede et billede af tøserne samt landkort, satte stof bagpå ved hjælp af vlisofix og klart bogbind på fronten. Så hun ville meget gerne have et billede af den lille datter Julie på.

Hmmm... det var ikke så nemt. At lave materialet er ikke svært, men at få det syet uden, at det skal vendes, ja, det er udfordringen. Det lykkedes i 3. forsøg. Det er jo papir, så hvis jeg skal vende retten ud på noget, så krøller det og det er ikke til at stryge ud igen.

Jeg tror dog jeg må sy en ny for stroppen sidder ikke ordentligt fast rundt om armen - tror jeg har udtænkt metoden...

5 kommentarer:

Anita Tørmoen sagde ...

Så koselig med bilde på den:) Sikkert ikke lett å sy nei. Har brukt bilder mye selv, og de skrukker seg altfor fort.

Linnea skriver: sagde ...

Den er meget fin. Jeg er simpelthen nødt tit at spørge ind til, hvordan du lave "stoffet". Du har også tidligere vist nogle tasker og punge som adventsgaver. Allerede dengang blev jeg fascineret af fotos som var syet op - og på et stoflignende materiale.
Jeg bruger selv t-shirt transfer til at overføre printede billeder til stof, men du har vist fat i noget helt andet. Vil du løfte sløret for din fine teknik?

Runa sagde ...

Du er da bare for kreativ :))) (hvis man kan være det :D)

***Hos Mutter*** sagde ...

Den blev da perfekt. Jeg havde givet op længe inden.

KirstenK sagde ...

Ikke noget helt let projekt kan jeg se...Man kunne måske spejlvende fotoet og printe det på stof...så var det lidt nemmere at vende. Jeg har kun prøvet det en gang på en taske til en lille pige...Men det virkede fint!